Skip to content
Menu
Close
Juontaja

Petra Gargano

Themes
  • Moderointi
  • Yleisötilaisuudet
  • Yritysjuhlat

Petra Gargano on monipuolinen artisti, laulaja, biisintekijä ja puhuja, joka nousi tunnetuksi jo 13-vuotiaana Tiktak-yhtyeen solistina. Vuosien varrella hän on rakentanut ainutlaatuisen uran Suomen musiikkikentällä, jatkaen matkaansa sooloartistina ja vaikuttajana. Petra on kokenut musiikkimaailman huiput ja haasteet, ja hänen tarinansa inspiroivat jokaista yleisöä.

Petra on myös karismaattinen juontaja, joka tunnetaan erityisesti energisestä ja lämminhenkisestä tyylistään. Pitkän musiikkiuransa ansiosta Petra tuo juontamiseen mukaan ainutlaatuista viihdearvoa. Hän osaa rakentaa ohjelman kulun sujuvasti ja mukautua erilaisiin tilanteisiin. Hänen kokemuksensa sooloartistina ja Tiktak-yhtyeen entisenä solistina antaa hänelle itsevarmuutta esiintyjänä, ja tarvittaessa hän voi myös lisätä musiikkiesityksiä juontoonsa, mikä tuo tilaisuuksiin uutta ulottuvuutta. Hänellä on myös poikkeuksellinen kyky luoda yhteys yleisöön, ja hänen taitonsa pitää tunnelma korkealla tekee hänestä erinomaisen valinnan erilaisiin tapahtumiin.

Petra on ennen kaikkea positiivinen ja helposti lähestyttävä juontaja, joka saa yleisön rentoutumaan ja viihtymään. Hänen luonnollinen läsnäolonsa ja kyky pitää tapahtuma liikkeessä tekevät hänestä luotettavan valinnan tapahtumiin, joissa tarvitaan sekä ammattitaitoa että iloa. Hän sopii erinomaisesti esimerkiksi yritysjuhliin, gaaloihin ja erilaisiin henkilöstötapahtumiin, ja hänen monipuolisuutensa mahdollistaa monenlaisten tapahtumien onnistumisen.

Petra Garganon puheessa yhdistyvät inspiraatio, tarina rohkeudesta sekä opit tiimityöstä ja asenteen merkityksestä. Lue lisää hänen puhujaprofiilistaan täältä.

Close

Haluan lisätietoja / varata puhujan!

Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä arkipäivän sisällä. Aloitetaan yhdessä tapahtumasi puhujasisällön suunnittelu!

Speaker Inquiry | FI

"*" näyttää pakolliset kentät

PP slash KK slash VVVV
Hyväksy Tietosuoja*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Book speaker