Skip to content
Menu
Close
18 joulukuun 2023

Suomen johtava puhujatoimisto MySpeaker julkisti vuoden kiinnostavimmat ammattipuhujat ja työelämän puhutuimmat teemat

MySpeaker of the Year 2024 – voittajat: Pata Degerman, Dakota Robin, Anna Perho, Katri Saarikivi ja Henri Hyppönen olivat MySpeakerin vuoden kysytyimpiä,  Suomen yrityselämän tarpeisiin eniten puhetoimeksiantoja tehneitä puhujia.

Nämä Suomen parhaat puhujat,  MySpeaker of the Year 2024 -tunnustuksen työstään saaneet omien alojensa asiantuntijat heijastavat suoraan työelämän puhutuimpia teemoja niin kuluneena, kuin alkavana vuonna. Tämän hetken kysytyimmät teemat, joihin MySpeakerin asiakkaat, yritykset ja organisaatiot hakevat oppia ja uusia näkökulmia ammattipuhujilta ovat: tiimityö, vuorovaikutus, inklusiivisuus, motivaatio, tekoäly ja työelämän murros.

MySpeakerin myyntijohtaja Susanna Suorsa kertoo, miten markkinaa johtavalla puhujatoimistolla on ainutlaatuinen paikka olla jatkuvasti yhteydessä laajasti eri toimialojen edustajiin ja saada laaja näkemys Suomen yrityselämän tarpeista ja hiljaisista signaaleista. MySpeakerin myyntiorganisaatio keskustelee päivittäin yrityspäättäjien kanssa eri aloilla vallitsevista tilanteista sekä tulevaisuuden kasvun ja kehityksen edellytyksistä.

-Tämä vuosi työelämässä on näyttäytynyt muutosten ja uuden oppimisen vuotena. Haastava taloustilanne yhdistettynä maailman epävakaaseen tilaan on odotetusti lisännyt vahvan vuorovaikutuksen merkitystä tiimeissä ja erilaissa yritysten sidosryhmissä. Myös tulevaisuuden työelämän tärkeistä taidoista halutaan oppia nyt, ja näin varmistaa oma kasvu tulevaisuudessakin. Tänä vuonna olemme nähneet generatiivisen tekoälyn tulon työelämään ennennäkemättömällä vauhdilla. Tämä on heijastunut meillä suoraan tekoäly-teemaisten puheenvuorojen kysyntäpiikkinä. Tekoälyn rinnalla inhimillisen ja vastuullisen työelämän kehittäminen on näkynyt vahvasti suoraan puhetoimeksiantojen teemoissa, kertoo MySpeakerin myyntijohtaja Susanna Suorsa

MySpeaker of The Year 2024 -palkinnot jaettiin kuluneen vuoden puhetoimeksiantojen määrään, kysyntään, sekä asiakkailta saatuun palautteeseen perustuen. Alta pääset lukemaan kunkin MySpeaker of the Year 2024 -puhujan palkitsemisperusteet.

 

MySpeaker of The Year 2024 -voittajat :

MySpeaker on Suomen johtava ja Euroopan nopeimmin kasvava puhujatoimisto. Ymmärrämme globaaleja trendejä, asiakkaidemme tarpeita ja omaamme vahvan kyvyn vastata niihin. Jatkuvasti kasvava puhujaverkostomme ja ainutlaatuinen AI-teknologiamme, MySpeaker Rhetorich, tukevat tehtäväämme saada aikaan pysyvä muutos puheen avulla.

MySpeakerin toimistot sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa sekä Ranskassa. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia. Tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista. Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumille.

 

Lisätietoja ja haastattelupyynnöt:  sonja.bondarenko@myspeaker.fi / 0400411956

18 joulukuun 2023

Suomen johtava puhujatoimisto MySpeaker julkisti vuoden kiinnostavimmat ammattipuhujat ja työelämän puhutuimmat teemat