Skip to content
Menu
Close
29 tammikuun

Puhuja-alan trendit ja ajankohtaiset teemat vuonna 2024

Liity mukaan kiehtovalle matkalle vuoden 2024 kiinnostavimpien trendien äärelle MySpeakerin asiantuntijoiden johdolla! 🤩

Kuule ketä arvostetut ammattilaiset suosittelevat puhujiksi, opi tehostamaan sanallista viestintääsi MySpeaker Rhetorichin avulla ja tutustu MySpeaker of the Year 2024 voittajiin ja Spokespersoneihin.✨

Valmistaudu vuoteen 2024 vahvoilla tiedoilla ja oikeilla eväillä. Liity joukkoomme ja varmista, että kohtaat vuoden 2024 menestyksekkäästi! 💚

Tänä vuonna tapahtumissa puhututtavat erityisesti seuraavat teemat:

Vuorovaikutustaidot / Kohtaamistaidot 

Pandemian jälkeinen aika on korostanut henkilökohtaisten ja ammatillisten suhteiden merkitystä. Monet ovat kokeneet eristäytymisen ja virtuaalisen vuorovaikutuksen haasteita, jolloin kasvokkaisen kohtaamisen tärkeys ja vuorovaikutustaidot korostuvat. Lisäksi työelämän muuttuessa yhä dynaamisemmaksi ja joustavammaksi, tehokas ja empaattinen vuorovaikutus on avainasemassa.

Hyvinvointi ja jaksaminen

Ihmiset ovat yhä tietoisempia mielenterveyden merkityksestä ja etsivät keinoja parantaa sekä omaa että muiden hyvinvointia. Työelämän muuttuessa ja työn ja vapaa-ajan tasapainon haasteiden korostuessa, yhä useammat työntekijät ja organisaatiot tunnistavat hyvinvoinnin ja jaksamisen merkityksen tuottavuudelle ja työyhteisön ilmapiirille. Terve mieli ja keho ovat avainasemassa kestävän työuran ja onnellisen elämän kannalta.

Resilienssi ja muutoskyvykkyys / Stressinhallinta

Ihmiset ja organisaatiot etsivät keinoja sopeutua ja menestyä muuttuvassa maailmassa, mikä tekee resilienssistä ja muutoskyvykkyydestä keskeisiä taitoja. Stressinhallintakyvyn korostuminen liittyy läheisesti työelämän ja henkilökohtaisen elämän vaatimuksiin. Tehokkaat stressinhallintastrategiat ovat olennaisia terveyden, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn ylläpitämiseksi.

Ajanhallintataidot ja itsensä johtaminen

Yhä nopeammin muuttuvassa ja informaatioähkyisessä maailmassa kyky hallita omaa aikaa ja resursseja on elintärkeää. Lisäksi työelämän muutokset, kuten etätyön lisääntyminen, ovat tuoneet uusia haasteita ajanhallinnalle ja itsensä johtamiselle. Ihmiset etsivät tapoja tasapainottaa työ- ja yksityiselämää sekä parantaa tuottavuuttaan ja keskittymiskykyään. Näiden taitojen kehittäminen auttaa yksilöitä menestymään niin ammatillisesti kuin henkilökohtaisestikin.

DEI (Diversity, Equity & Inclusion) 

Yhä useammat organisaatiot ja yksilöt tunnistavat DEI:n merkityksen menestyvän ja osallistavan työympäristön luomisessa. Lisääntynyt tietoisuus sosiaalisista oikeudenmukaisuuskysymyksistä, globalisaation vaikutukset ja työvoiman monimuotoisuuden tunnustaminen ovat keskeisiä tekijöitä, jotka ajavat DEI-aiheiden kysyntää. Monimuotoisuuden, tasa-arvon ja osallisuuden korostaminen on välttämätöntä organisaatioiden kestävälle kehitykselle ja innovaatiokyvylle.

 

Haluaisitko katsauksen tämän vuoden työelämän trendeihin ja tapahtumien kysytyimpiin puhujiin? Esittelemme mielellämme sinulle ja tiimillesi juuri teidän tämän vuoden teemoihin ja pinnalla oleviin ilmiöihin, sekä toisaalta ratkaistaviin haasteisiin, sopivimmat puhujat ja ajatuksia herättävät asiantuntijat. Täytä tämä lomake ja sovitaan teille sopiva ajankohta!

29 tammikuun

Puhuja-alan trendit ja ajankohtaiset teemat vuonna 2024