Skip to content
Menu
Close
23 elokuun 2023

Hanna Tikander: inspiroiva omakohtainen puheenvuoro muutoksesta, rohkeudesta ja itsensä kuuntelemisesta – MySpeaker Oy

Yksi uusista inspiraatiopuhujistamme, yrittäjä, vaikuttaja Hanna Tikander  juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta...
Yksi uusista inspiraatiopuhujistamme, yrittäjä, vaikuttaja Hanna Tikander  juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta niin uran rakentamisesta, itsensä kehittämisestä kuin raittiudesta. Otimme Hannan haastatteluun hänen uuden nettiretriittinsä julkaisun johdosta: Hanna, uusi Selvin päin – Nettiretriittisi on julkaistu, mahtavaa! Mitkä ajatukset ja tunnelmat ovt nyt, yhden suuren tavoitteen tullessa todeksi omalla matkallasi? 
– Tuntuu hienolta viimeinkin saada Selvin päin Nettiretriitti – kokonaisuus mitä olen pyöritellyt mielessäni kaksi vuotta ja kädet savessa rakentanut viimeiset puoli vuotta, ulos yleisölle! Nettiretriitti on luotu tuomaan vertaistukea ihmisille jotka jo elävät elämää selvin päin sekä inspiraatioksi ja rohkaisuksi niille jotka vielä pohtivat selvän elämän aloittamista, ja nyt jännitän minkälaisen vastaanoton kokonaisuus saa. Perfektionistille kokonaisuuden rakentaminen on ollut työlästä ja pitänyt sisällä paljon kipuilua omien epävarmuuksien kanssa mutta hittovie, voin nyt todeta olevani äärettömän ylpeä rakentamastani kokonaisuudesta jolle on selkeästi suuri tarve!
Hanna Tikander
Hanna Tikander Let´s Talk -podcastimme vieraana, puhumassa Isak Raution kanssa elämäntapamuutoksesta, itselleen rehellisenä olemisesta ja itsetuntemuksen lisäämisestä. Kuuntele jakso tästä!
Olet käynyt läpi suuren elämäntapamuutoksen, kun lopetit alkoholinkäytön ja nyt jaat kanavissasi ja podcastissasi tietoa teemasta,  inspiroiden ihmisiä pitämään parempaa huolta itsestään. Mitä  haluaisit sanoa juuri nyt ihmiselle, joka on oman, suuren muutoksensa äärellä ja miettii uskaltaako yrittää? 
– Sanoisin että: ”on tosi todella inhimillistä tuntea itsensä epävarmaksi ja pelokkaaksi isojen muutosten äärellä. Mutta muista, että muutos tuo mukanaan aina kasvua ja kehitystä ja uusia mahdollisuuksia. Ne hienoimmat hetket elämässä tulee meidän eteen sillon kun uskaltaa astua veks mukavuusalueelta. <3 Muista, ettet sä ole yksin vaan voit saada muutosmatkaan tukea ja apua, kunhan rohkenet avaamaan suusi. Oli se sitten ystäviltä, perheeltä tai ammattilaisilta tai Selvin päin Nettiretriitiltä. Trust me, tulevaisuus voi olla tosi paljon valoisampi kuin osaatkaan kuvitella!”
Entä mitkä ovat suurimmat oppisi siinä, miten pitää motivaatio yllä ja pysyä itselleen rehellisenä sekä sitoutuneina omiin tavoitteisiin ja itseensä?
– Omalla kohdallani yksi suurimmista syistä selvän elämän aloittamiseen oli se, etten enää halunnut paeta haastavia tunteita tai vanhoja traumoja alkoholin avulla vaan kohdata ne selvin päin. Vaikeiden tunteiden kohtaaminen on välillä haastavaa selvin päin, koen että niiden kohtaaminen kasvattaa mua ihmisenä. Olen muutosvaiheessa asettanut itsellensä selkeät motiivit muutoksen tekemiseen, ja palaan niihin tasaisin väliajoin jos epäröin päätöstäni. Pian neljä vuotta kestäneen selvän elämän jälkeen pystyn jo toteamaan kovaan ääneen, että tämä on sitä mitä haluan. Haluan elää elämäni selvin päin, ja muistaa kaiken sen kauneuden ja rosoisuuden kristallin kirkkaana. <3
23 elokuun 2023

Hanna Tikander: inspiroiva omakohtainen puheenvuoro muutoksesta, rohkeudesta ja itsensä kuuntelemisesta – MySpeaker Oy

Yksi uusista inspiraatiopuhujistamme, yrittäjä, vaikuttaja Hanna Tikander  juontaa suosittuja Mimmit sijoittaa ja Selvin päin -podcasteja ja puhuu intohimoisesti vahvan omakohtaisen kokemuksensa kautta...