Skip to content
Menu
Close
29 kesäkuun 2023

Löydä uutta kasvua pinnan alta | Lataa e-julkaisu: ”Inhimillisyyden vallankumous

Viime viikolla järjestämämme päättäjille suunnattu asiakastilaisuus oli menestys. Puolen päivän seminaari keräsi Hilton Helsinki Strandiin 170 kohderyhmäämme kuuluvaa henkilöä inspiroitumaan inhimillisyyden ja arvonannon teeman äärelle.  

Tapahtuman menestyksestä ja upeasta palautteesta inspiroituneena esittelemme tässä uutiskirjeessä inhimillisestä työelämästä puhuvia asiantuntijoita, ajattelijoita, bisnesvaikuttajia, huippupuhujiamme. Löydät uutiskirjeen lopusta latauslinkin myös samaista teemaa käsittelevään e-julkaisuumme.

Inspiroivia lukuhetkiä, MySpeakerin tiimi

 

Haluatko vaikuttaa, herättää tunteita tai sytyttää kipinän uusiin ajatuksiin? Tilaa vaikuttavat puhujat tuleviin tapahtumiinne meiltä.

Saku Tuominen & Pekka Pohjakallio: Työelämän vallankumouksen perusteet 2.0

Luova johtaja Saku Tuominen ja pitkänlinjan työelämän uudistaja Pekka Pohjakallio tutkivat vuonna 2012 huomisen työelämää ja kirjoittivat havaintojensa pohjalta Työkirjan, josta tuli myyntimenestys. ”Uusi työelämä – inhimillisyyden vallankumous” -tapahtumassa pääsimme kuulemaan tämän kaksikon näkemyksiä siitä, miltä tulevaisuuden työelämä näyttää tänään, kymmenen vuotta myöhemmin? Juuri mikään ei ole muuttunut, ravistelua ja uudelleen ajattelua tarvitaan vieläkin. Sakun ja Pekan puheenvuorot rohkaisevat kehittämään sekä johtamaan organisaatioita siten, että aikaansaaminen ja hyvinvointi ovat tasapainossa ja sählääminen minimissä. Tässä muutama nosto Sakun & Pekan puheesta:

  1. Reflektoi päiviäsi ja vahvista pystyvyyden tunnettasi. Pysähdy reflektoimaan tekemistäsi. Onnistuinko? Miksi onnistuin tai en? Mikä teki tästä päivästä hyvän? Mitä voisin tehdä enemmän tai vähemmän? Luota siihen, että riität ja pystyt, vaikka eteen tulisikin vaikeita asioita. Tee lisää hyviä ja vähemmän huonoja asioita.
  2. Hyvinvointi on osa strategiaa ja sitä tulee johtaa. Kun korkea aikaansaaminen ja hyvinvointi ovat läsnä samaan aikaan, saavutetaan organisaatioissa kukoistaminen. Ihmiset haluavat käyttää potentiaaliaan ja yltää huippusuorituksiin, mutta sitä ei voi tehdä oman hyvinvoinnin hinnalla. Kiinnitä huomiota hyvinvointiin.
  3. Hyvinvointi on osa strategiaa ja sitä tulee johtaa. Kun korkea aikaansaaminen ja hyvinvointi ovat läsnä samaan aikaan, saavutetaan organisaatioissa kukoistaminen. Ihmiset haluavat käyttää potentiaaliaan ja yltää huippusuorituksiin, mutta sitä ei voi tehdä oman hyvinvoinnin hinnalla. Kiinnitä huomiota hyvinvointiin.

Tilaa Sakun & Pekan yhteisluento!   Camilla Tuominen bannerikuva Camilla Tuominen: Pelkkä pinta ei enää riitä – tulevaisuuden menestyjät uskaltavat kohdata syvemmin Camilla Tuominen (KTM, psykologian perusopinnot) on palkittu puhuja työelämän tunteista, tietokirjailija ja kuvittaja.  Hän työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina kunnes vuonna 2012 irtisanoutui ymmärrettyään, että tulevaisuuden kilpailukyky riippuu siitä kuinka hyvät taidot yksilöillä ja yrityksillä on ymmärtää ja johtaa tunteita. Hän perusti tunne startupin (Emotion Tracker), jonka toimitusjohtajana hän toimi kunnes myi sen vuonna 2019. Hän on kirjoittanut ja kuvittanut kolme tunteiden johtamista työelämässä käsittelevää kirjaa ja uusin “Tunteet ei kuulu työpaikalle” ilmestyi syyskuussa 2020. ”Uusi Työelämä – Inhimillisyyden vallankumous” -tapahtumassa kuultiin ensikertaa Camillan uusi puheenvuoro: ”Pelkkä pinta ei enää riitä – on aika uskaltaa kohdata syvemmin”, jossa Camilla rohkaisee jokaista katsomaan pinnan alle ja valjastamaan tunteet käyttöön – kestävämmän, inhimillisemmän, aidomman, puhuttelevamman ja arvokkaamman elämän puolesta. Tässä muutama nosto Camillan puheesta:

  1. Tunteet ovat voimavara, mutta vain tunnistettuina. Jos jätämme negatiivisia asioita piiloon, ne alkavat kertyä ja näkymään yhteisöissämme epäkunnioittavana puhetapana ja kireyksinä sekä jännitteinä. Ne estävät kasvun. Toisaalta piiloon jäävä innostus, riemu ja ilo jättävät käyttämättöminä paljon potentiaalia ja mahdollisuuksia piiloon. Tunnistatko tunteesi? Annatko tilaa muiden tunteille?
  2. Ole utelias ja raakarehellinen. Uteliaisuus on maailman hyödyllisimpiä tunteita. Se avaa meidät uudelle tiedolle ja syventää ajattelua. Kaikille tunteille ja käytökselle on jokin syy. Vaikka olemme tottuneet tietämäään paljon, toisen tunteista tai tarpeista emme tiedä mitään. Se, että lähdemme autopilotilla vain olettamaan asioita, voi toimia täysin päinvastaiseen suuntaan. Ole utelias siitä, mitä toinen ajattelee ja miksi? Miltä tuntuu ja miksi? Ole utelias myös omista tunteistasi – ja ennenkaikkea rehellinen itsellesi, kun jäljität tunteita reaktioidesi takana. Ne antavat aina arvokasta tietoa itsestäsi, motiiveistasi, tarpeistasi.
  3. Uskalla katsoa pinnan alle. Älä arvaa, tuomitse tai oleta. Vain tietämällä, mitä pinnan alla on, voit tehdä tarvittavia muutoksia, vapauttaa kaiken potentiaalin ja löytää uutta kasvua. Uskalla ottaa askel syvemmälle. Olla haavoittuva, avoin – ja oppia itsesi lisäksi toisesta ihmisestä.

Tilaan Camillan puheenvuoron!   Pekka himanen uk banneri Pekka Himanen: Arvokas elämä Mikä tekee elämästä elämisen arvoisen? Mikä tekee työelämästä merkityksellisen ja kukoistavan? Mikä saa silmät loistamaan? Mm. näihin kysymyksiin saadaan vastaus, kun filosofi Pekka Himanen syventyy tunteita herättävässä, ihmisyyden ytimeen vahvasti porautuvassa puheenvuorossaan arvonannon vallankumoukseen. Himasen työ arvostuksen parissa on tunnustettu useilla kansainvälisillä ja suomalaisilla palkinnoilla. Himanen on perustanut yhdessä Norjan kruununprinssi Haakonin ja Yhdysvaltain presidenttien neuvonantajana toimineen John Hope Bryantin kanssa kansainvälisen järjestön Global Dignityn. Global Dignity edistää kaikkien arvokasta elämää, se on toiminut yli 80 maassa ja tavoittaa vuosittain yli miljoona ihmistä. ”Luottamuksen, luovuuden ja rikastavan yhteisön yhdistäminen on se työelämä, jota peräänkuulutamme arvon annon vallankumouksessa.” Tilaan Pekan puheenvuoron!   Tuija Pehkonen

Tuija Pehkonen

Juontaja | Toimittaja Juontajan rooli tapahtumassa on suuri – hän pitää tunnelmaa yllä, aikatauluista kiinni ja saa puhujat loistamaan. Viimeviikkoisen taapahtumamme moderoi valovoimainen Tuija Pehkonen, media-alan moniosaaja, joka tunnetaan taitavana haastattelijana sekä innostuvana ja innostavana esiintyjänä.  Hän on aurinkoinen persoona, joka luo hyvän tunnelman tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Tuijasta löytyy tarvittaessa myös Filosofian maisteri, joka on tehnyt vuosikausia töitä niin tv:n kuin radionkin puolella. Hänet on palkittu aikanaan Vuoden Radiojuontaja -tittelillä. Tuija on juontanut vuosia livelähetyksiä radiossa ja haastatellut alansa huippuammattilaisia. Tuija on tottunut reagoimaan suoran lähetyksen haasteisiin ja hoitaa juontokeikkansa vahvan ammattilaisen ottein. Tilaan Tuijan tapahtumaani juontajaksi!

Inhimillisyyttä, myötäiloa, arvonantoa, motivaatiota, kestävää kasvua ja kuormittamattomampaa elämää.

VIlle Ojanen Ville Ojasen puheenvuorojen kattoteemana on inhimillinen kestävyys – aikamme kehittyvä kuudes paradigma. Se on yksilöiden ja yhteisöjen kipeästi kaivattua kykyä ja osaamista toimia yhdessä niin että hyviä asioita tapahtuu.  Villen vaikuttava viesti inhimillisestä kestävyydestä herättää kuulijan pohtimaan, mitä tarvitsemme voidaksemme hyvin ja ollaksemme aidosti yhteydessä itseemme, luontoon ja muihin ihmisiin. Lue lisää Villestä!   Katri saarikivi uk baneeri Katri Saarikivi on tutkija ja tiiminvetäjä Helsingin yliopiston Kognitiivisen aivotutkimuksen yksikössä. Katri tutkii työssään tarkkaavaisuuteen, empatiaan ja hyvään vuorovaikutukseen liittyviä aivomekanismeja. Erityisenä kiinnostuksen kohteena on se, millä tavalla nämä mekanismit toimivat netin yli tapahtuvassa vuorovaikutuksessa. Katri puhuu puhuu vuorovaikutuksen ja empatian merkityksestä digitalisoituvassa asiakaskohtaamisessa. Lue lisää Katrista! Lauri Järvilehto Mietityttääkö tekoäly? FT, tietokirjailija Lauri Järvilehdon Inhimillinen tekoäly-valmennuksessa opit:

  • Ymmärtämään, mitä tekoäly oikesti on, miten sitä voi käyttää
  • Ymmärtämään miten tekoäly voi muuttaa työelämää
  • Käyttämään tekoälyä osana jokapäiväistä työtäsi

Lue lisää valmennuksesta!   Miia Paakkanen banneri Miia Paakkanen on Suomen myötätunto työssä -tutkimuksen pioneeri ja asiantuntija sekä kokenut työelämän tunnetaitojen valmentaja. Miian kysytyimmät puheenvuorot käsittelevät myötätuntoa, myötäintoa, empatiaa, tunnetaitoja, kohtaamiskyvykkyyttä ja itsemyötätuntoa johtamisessa ja työyhteisöissä. Lue lisää Miiasta!   Christina Dahlblom työskentelee Hankenin työelämäprofessorina ja johtoryhmävalmentajana omassa yrityksessään. Hänen kiinnostuksen kohteinaan nykyään ovat kulttuuri, johtajuus ja organisaatioiden kestävä kehittäminen, niin ihmisten välisen vuorovaikutuksen, kuin johtamisjärjestelmien kautta. Lue lisää Christinasta!   Ulrika Björkstam Valmentaja Ulrika Björkstam (VTM) on pidetty luennoitsija, kirjailija ja keynote-puhuja, jonka työn keskiössä ovat resilienssi eli muutoskykyisyys, itsen johtamisen taidot sekä parempi työelämä. Ulrika yhdistää valmennuksiinsa myös taustansa tulevaisuuden ennakoinnin parista ja haastaa kuulijansa ajattelemaan, minkälaista tulevaisuutta luomme niin yksilö- kuin yhteisötasollakin. Lue lisää Ulrikasta!

Lataa tästä Inhimillisyyden Vallankumous e-julkaisu!

Uusi aika on täällä. Elämme arvonannon ja inhimillisyyden vallankumousta. Ihmiset haluavat työelämään muutosta. Nyt kaivataan inhimillistä johtamista, vähemmän stressiä ja uupumusta, enemmän hyvinvointia, laadukasta vuorovaikutusta, rikasta rajoja rikkovaa yhteistyötä. Kuinka johdat kestävää menestystä ja mahdollistat kukoistuksen, merkityksellisyyden ja arvonannon organisaatiossasi? Nämä ovat keskeisiä kysymyksiä, kun halutaan rakentaa kestävästi menestyviä organisaatioita. Työpaikkoja, jotka houkuttelevat parhaita tekijöitä ja työyhteisöjä, joissa voidaan hyvin – ja tehdään samaan aikaan tulosta. Kokosimme tähän julkaisuun huippupuhujien ja -asiantuntijoiden kirkkaat ajatukset työelämästä, inhimillisyydestä ja merkityksellisyydestä. Inspiroivia lukuhetkiä!

Lataa e-julkaisu tästä!

 

Suunnitteletko seuraavaa tapahtumaanne? Haluatko ideoita tiimisi osaamisen kehittämiseen tai vaikuttavan asiakastilaisuuden konseptointiin? Ota yhteyttä – aloitetaan yhdessä suunnittelu!

Tiesitkö, että meidän kanssamme toimiessa organisaatiollanne on oma yhteyshenkilö tiimistämme, joka vastaa kaikista yrityksenne tapahtumiin, osaamisen kehittämiseen ja koulutuksiin liittyvistä sisältöjen suunnittelusta. Meidän työmme perustuu syvään yhteistyöhön asiakkaiden kanssa – haluamme oppia tuntemaan teidät, visionne, tavoitteenne, sekä sen, mihin tuloksiin ja mitä muutosta, uudistumista tai uutta ajattelua tapahtumillanne sekä koulutuksillanne halutaan saada aikaan. Tunnemme puhujat, asiantuntijat, bisnesvaikuttajat ja autamme valitsemaan juuri teille oikeat ja sopivimmat keynotepuhujat tärkeisiin kohtaamisiinne.

Ota yhteyttä ja aloitetaan vaikuttavan tapahtumasi suunnittelu!

29 kesäkuun 2023

Löydä uutta kasvua pinnan alta | Lataa e-julkaisu: ”Inhimillisyyden vallankumous