Skip to content
Menu
Close
6 toukokuun

Miksi varata puhuja MySpeakerilta?

Yhteistyömme hyöty ja arvo asiakkaallemme syntyy kätevyydestä, asiantuntemuksesta ja pääsystä kartoittamaan kanssamme sopivia puhujia tapahtumaan monipuolisesta ja laajasta puhujayhteistöstämme. Meillä on yli 2500 aktiivista puhujaa ja asiantuntijaa verkostossamme, joka on kansainvälinen. Meidän asiantuntijuuden ytimessä on tuntea ja tietää kaikki puhujat, ja heidän erityisosaamisalueet ja -vahvuudet puhujina. Meillä on kymmeniä tuhansia referenssejä ja kokemuksia millainen puhuja tai esiintyjä sopii parhaiten erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Tarjoamme asiakkaillemme avaimet käteen -ratkaisun puhujien löytämiseen ja niiden varaamiseen kaikenlaisiin tapahtumiin. Asiakkaana säästät aikaa ja vaivaa oikean puhujan etsimisessä ja kartoittamisessa. Puhujatoimistona edustamme laadukkaita ammattipuhujia, eri alojen asiantuntijoita, erittäin laajaa valikoimaa puhujia, joilla on erilainen asiantuntemus, taustat ja palkkiot, mitkä mahdollistavat asiakkallemme vaihtoehtoja valita parhaiten tapahtuman teemaan, yleisöön ja budjettiin sopivat puhujat. Panostamme asiakaspalveluun ja asiakaskokemukseen, hoidamme puhujien varaamisen lisäksi kaikki logistiikan ja muut ennakkovalmistelut varmoin ottein, varmistaen sujuvan prosessin ensimmäisestä yhteydenotosta itse tapahtumaan.

Puhujan varaaminen

MySpeakerin kanssa asiakas saa ja kokee:

1. Kätevyys: MySpeaker tarjoaa avaimet käteen -ratkaisun puhujien löytämiseen ja varaamiseen, mikä säästää asiakkaan aikaa ja vaivaa.

2. Asiantuntemus: Meillä on asiantuntemusta puhujien valinnassa, mikä auttaa asiakasta löytämään sopivimman puhujan tapahtumaan.

3. Monipuolinen puhujavalikoima: Edustamme laajaa valikoimaa puhujia, joilla on erilainen asiantuntemus, taustat ja palkkiot, mikä antaa asiakkaalle mahdollisuuden valita parhaiten tarpeisiinsa sopivan puhujan.

4. Kokemus ja verkostot: Puhujatoimistona meillä on laaja kokemus ja hyvät verkostot globaalisti alalla, siksi asiakkaallamme on mahdollisuuksia löytää myös harvinaisempia tai korkean profiilin puhujia.

5. Logistiikan hoitaminen: Huolehdimme puhujien varaamisen logistiikasta, mikä varmistaa sujuvan prosessin alusta loppuun ja helpottaa tapahtuman suunnittelua asiakkaalle.

6. Markkinoinnin ymmärrys: Saat meiltä vinkkejä kuinka hyödyntää puhujaa tapahtumaa ennen ja tapahtuman aikana sekä tapahtuman jälkeen. Kysy asiakasvastaavaltasi miten hyödyntää puhujaa kutsuprosessissa ja tapahtuman jälkeen tehtävässä markkinoinnissa.

7. Laatu ja luotettavuus: Puhujatoimistona varmistamme, että edustamamme puhujat ja asiantuntijat ovat laadukkaita ja luotettavia esiintyjiä, mikä antaa asiakkaalle mielenrauhaa tapahtuman onnistumisesta.

8. Räätälöidyt suositukset: Voimme tarjota räätälöityjä suosituksia puhujista asiakkaan tapahtuman teeman, yleisön ja budjetin perusteella, auttaen asiakasta löytämään juuri oikeanlaisen puhujan.

9. Joustavuus: Otamme huomioon asiakkaan mahdollisia rajoituksia ja erityistoiveita ja tarjoamme ratkaisuja asiakkaan erityistarpeisiin ja muutoksiin tapahtuman suunnittelussa. MySpeaker tarjoaa asiakkaalleen kokonaisvaltaisen ja yksilöllisen palvelun puhujien löytämisessä ja varaamisessa tapahtumiin. Kaiken kaikkiaan tarjoamme asiakkaalle käytännöllisen, asiantuntevan ja vaivattoman tavan löytää ja varata puhujia erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

MySpeaker palvelut

Etsitkö tapahtumaasi motivoivaa puhujaa, oman alansa asiantuntijaa, ajatuksia herättävää visionääriä tai innostavaa asennepuhujaa? Ota meihin yhteyttä tästä.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietoa työelämän ilmiöistä, ajankohtaisista puhuja-alan uutisista ja tapahtumistamme. Tilaa uutiskirje tästä.

6 toukokuun

Miksi varata puhuja MySpeakerilta?