Skip to content
Menu
Close
19 maaliskuun

MySpeaker Rhetorich tekoälypohjainen puhetaitojen valmennus puhujatoimeksiannon yhteydessä

MySpeakerista tulee maailman ensimmäinen puhujatoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen käyttöön mullistavan tekoälypohjaisen puhevalmennusratkaisun, Rhetorichin.

 

MySpeaker on ilmoittanut alaa mullistavalla tavalla laajentavansa palveluitaan strategisesti integroimalla MySpeakerin Rhetorichin tekoälyavusteisen puhevalmennusratkaisun. 

 

 

Kun ostatte meiltä MySpeakerista puhujan tai moderaattorin, saatte mahdollisuuden itse, tai tarjota mahdollisuuden jollekin toiselle teidän organisaatiossa, kokeilla uutta tekoälypohjaista alustaamme Rhetorichia ilmaiseksi.

Pääsy Rhetorichin innovatiiviseen teknologiaan tarjotaan kaikkien 30. kesäkuuta mennessä tehtyjen puhujavarausten yhteydessä sekä Suomessa että Ruotsissa, mikä on merkittävä askel MySpeakerin liiketoiminta-alueiden ja Rhetorich-alustan välisten synergioiden optimoinnissa.

Rhetorich on uraauurtava pohjoismainen innovaatio, ja se on ainutlaatuisessa asemassa maailmanlaajuisesti vertaansa vailla olevana ratkaisuna ammattimaisten puhujien alalla. Se käyttää kehittynyttä tekoälyä tarjotakseen yksilöllistä puhevalmennusta, mikä muuttaa perusteellisesti lähestymistapaa puhetaitojen kehittämiseen. Rhetorich hyödyntää omaa Big Six -tekoälyteknologiaa, joka arvioi ja parantaa vaikuttavan viestinnän kuutta kriittistä osa-aluetta: läsnäoloa, uskottavuutta, aitoutta, sympaattisuutta, tarinankerrontaa ja vakuuttavuutta.

Pilottihankkeen tavoitteena on sisällyttää Rhetorich-teknologia jokaiseen suomalaisten asiakkaiden puhujatoimeksiantoon, mikä korostaa MySpeakerin sitoutumista paitsi poikkeuksellisen ajatusjohtajuuden tarjoamiseen asiakastapahtumissa myös suullisen viestinnän ja julkisten puhetaitojen tehokkuuden merkittävään parantamiseen MySpeakersin asiakkaiden keskuudessa. 

Sekä asiakkaat että puhujat voivat odottaa innolla Rhetorichin tekoälypohjaisten oivallusten hyötyjä, jotka on räätälöity nostamaan puhumisen taito mitattavaksi tieteeksi, joka tuottaa konkreettisia tuloksia ammatillisessa kasvussa ja yleisön sitoutumisessa.

 


 

MySpeaker on Pohjoismaiden nopeimmin kasvava puhujatoimisto, joka tarjoaa nyt myös maailmanlaajuisesti ainutlaatuisen, tekoälyllä toimivan puhevalmennusalustan: Rhetorich. Innovatiivisen Big Six -tekoälyteknologiansa avulla Rhetorich mullistaa tavan, jolla puhetaitoja opitaan ja hyödynnetään, ja antaa johtajille ja ammattilaisille mahdollisuuden viestiä vaikuttavasti.

 

Lisätietoja MySpeakerista ja Rhetorichin teknologiasta saat täältä.

Etsi ja varaa puhuja täältä.

 

19 maaliskuun

MySpeaker Rhetorich tekoälypohjainen puhetaitojen valmennus puhujatoimeksiannon yhteydessä