Skip to content
Menu
Close
23 marraskuun 2023

Tekoälyn vallankumous: Tekoäly & uudet innovaatiot – Case MySpeaker Rhetorich | André Noël Chaker

Aikana, jolloin tekoäly ja koneoppiminen muokkaavat työtämme, tehokkaiden viestintä-taitojen merkitys on noussut keskiöön. Kaikissa raporteissa, joissa luetellaan tulevaisuuden työn kriittisiä taitoja, toistuu sama johtopäätös: puhetaidosta, kyvystä välittää viesti selkeästi, vaikuttavasti, vakuuttavasti ja inspiroivasti tulee ensiarvoisen tärkeä.

Innovaatiot syntyvät usein erilaisten alojen ja käsitteiden fuusiosta. Minua on aina kiehtonut retoriikka ja puhetaidon kehittäminen sekä uusin teknologia. Kuvitelkaa, että olin alunperin kirjoittamassa kirjaa vaikuttavasta puhumisesta. Olin työstänyt sitä mielessäni jo vuosia – ja tekoälyn räjähdysmäinen kehittyminen sekä yksi inspiroiva puhelu alan asiantuntijan kanssa saivat minut pohtimaan; pitäisikö tämä idea toteuttaa täysin uudella tavalla tekoälyä hyödyntäen?

Maailmalla on poikkeuksellisia retoriikan tutkijoita, mutta he ovat keskittyneet kapeisiin osioihin vaikuttavasta puhumisessa – vaikka itse asiassa todella tehokas puhe vaatii useiden elementtien harmonista yhdistämistä.

Tämä oivallus oli toinen oleellinen tekijä MySpeaker Rhetorichin luomiseen. Halusin hyödyntää tekoälyn voimaa luodakseni työkalun, joka voi antaa yksilöille mahdollisuuden hioa julkisen puhumisen taitoaan jokainen osa-alue kerrallaan ja parantaa kykyään vaikuttaa muihin.

Olemme tekoälyn avulla tunnistaneet 24 erillistä mitattavaa elementtiä, jotka määrittävät puheen vaikuttavuutta. Tämä on tähän päivään tuotu, tarkempi ja helposti saatavilla olevan erittely vanhasta retoriikasta tunnetusta vaikuttavan puheen Logos-, Ethos- ja Pathos-periaatteista.

Tämä on läpimurto puhetaitojen kehittämiseen työssä sekä johtajille että heidän tiimilleen. Monet projektit epäonnistuvat huonon suullisen viestinnän vuoksi. Harvat ihmiset hallitsevat vaikuttavan puhumisen taitoa, ja monet jopa pelkäävät sitä!

MySpeaker Rhetorich – alusta tarjoaa henkilö-kohtaisen, analyyttisen ja hauskan tavan parantaa puhetaitoja nopeasti ja joustavasti.

Monikielinen AI-alustamme yhdistettynä parhaiden kansain-välisten puhevalmentajien tukeen tarjoavat optimaalisen ratkaisun oppimiseen ja oman puhetaidon kehittämiseen.

MySpeaker Rhetorich on paitsi itselleni henkilökohtaisesti tärkeä projekti ja innovaatio – se on myös hieno esimerkki siitä, miten tekoäly tulee avaamaan yrityksille aivan uudenlaisia liiketoimintamahdollisuuksia. On suhtauduttava uteliaasti, kerättävä tietoa, opittava uusia keinoja tehdä ja kokeiltava rohkeasti, jotta voi löytää tulevaisuuden menestyksen äärelle.

23 marraskuun 2023

Tekoälyn vallankumous: Tekoäly & uudet innovaatiot – Case MySpeaker Rhetorich | André Noël Chaker