Skip to content
Menu
Close
1 elokuun 2023

TOP 10: Suomen suosituimmat puhujat tiimityöstä ja motivaatiosta

Kokosimme yhteen tämän syksyn kiinnostavimmat puhujat tiimipäivien ja kickoffien kysytyimmästä teemasta: tiimityöstä. Nämä ajatuksia herättävät, inspiroivat ammattipuhujat onnistuvat puheenvuorojensa kautta...
Kokosimme yhteen tämän syksyn kiinnostavimmat puhujat tiimipäivien ja kickoffien kysytyimmästä teemasta: tiimityöstä. Nämä ajatuksia herättävät, inspiroivat ammattipuhujat onnistuvat puheenvuorojensa kautta antamaan konkreettisia työkaluja tiimihengen nostamiseen, yhteistyön syventämiseen sekä luottamuksen rakentamiseen.  He auttavat nostamaan työntekijöiden motivaatiota ja innostusta ja herättävät näkemään jokaisen merkityksen yhteisiin tavoitteisiin pääsemisessä. Näiden inspiroivien puhujien rohkaisevat sanat auttavat työntekijöitä ja tiimejä näkemään omat vahvuutensa ja potentiaalinsa sekä tarttumaan tulevan kauden haasteisiin positiivisella asenteella.

Tiimityö ja motivaatio ovat kysyttyjä teemoja tiimipäiville

Tiimityö on yritysten sisäisten tapahtumien ja tiimipäivien kestosuosikkiteema, jota voidaan lähestyä monesta eri näkökulmasta. Etsitkö mukaansatempaavia, samaistuttavia tarinoita, joista poimia oivalluksia tiimiytymiseen? Tarvitsetteko apua tiimin tunnetaitojen kehittämisessä ja psykologisen turvallisuuden rakentamisessa? Haluatteko tiimipäivillänne viihtyä, nauraa yhdessä ja eläytyä mukaansatempaavaan puheenvuoroon? Vai kaipaatteko ajatusten ravistelua, suoraa puhetta ja konkreettisia keinoja vahvemman vuorovaikutuksen rakentamiseen? Meidän ammattitaitoamme on auttaa sinua valitsemaan juuri teidän organisaatioonne ja tarpeisiinne sopivin puhuja tapahtumaanne. Tutustu alta tämän hetken suosituimpiin tiimityön vahvistajiin ja motivaation nostattajiin. Ja mikäli kaipaat apua teidän tulevan tapahtumanne puhujasisällön suunnittelussa, tai haluat saada ideoita siihen, kuinka nostaa tiimihenkeä ja vahvistaa motivaatiota, kun syyskausi polkaistaan todenteolla käyntiin, ole yhteydessä ja me autamme!

SUOMEN SUOSITUIMMAT TIIMITYÖ- JA MOTIVAATIOPUHUJAT

PATA DEGERMAN: MENESTYVÄN TIIMIN YTIMESSÄ ON LUOTTAMUS

Yksi kysytyimmistä motivaatiopuhujista, Pata Degerman on vuosikymmeniä innostanut ja rohkaissut tiimejä ja työyhteisöjä syvään yhteistyöhön, ja nyt aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan. Vain yhdessä tekemällä voi onnistua. Tämä motivoiva puohuja sopii erityisen hyvin rohkaiseman tiimejä ja työyhteisöjä uusien tilanteiden äärellä. Pata on inspiraatiopuhuja numero yksi, joka virittää tiimin yhteisöllisyyden tunteen, valmistaa joukkueen kohti tuntematonta – rohkaisee, kannustaa ja innostaa. Hän on Suomen ainoa ammattimainen löytöretkeilijä, jolle ovat tuttuja sekä maapallon napa-alueet että tiheimmät viidakot. Pata puhuu uusien toiminta- ja ajattelumallien sekä yhteistyön puolesta, oikeanlaisesta asenteesta ja syvän luottamuksen rakentamisesta. Ytimessä on saattaa kaikki ymmärtämään, miten tärkeää yhteistyö kaikessa on. Tilaa Pata tapahtumaasi!

EMMA KIMILÄINEN: RAKENNA TIIMIHENKI KILPAURHEILIJAN OPEIN

Emma Kimiläinen Kun puhutaan kilpaurheilusta, ei voi olla puhumatta menestyksestä. Mikä erottaa taidoiltaan kaksi yhtä lahjakasta urheilijaa toisistaan? Ja mitkä asiat määrittävät onnistumisen paineen alla? Kuinka luot tiimihengen jatkuvasti vaihtuvassa porukassa? Autourheilija Emma Kimiläinen puhuu yritysten tapahtumissa tiimitaidoista, yhdessä tekemisestä ja urheilussa käytettävistä stressin ja epävarmuuksien halkintakeinoista ja -harjoitteista. Kimiläinen teki historiaa – ajaen uutta formulasarjaa W Series formulasarjaa. Emma on motivaatiopuhuja, joka itse tavoittelee aina kirkkainta ja tartuttaa oman asenteensa ja energiansa yleisöön. Hän tietää, että tavoitteiden eteen täytyy tehdä kovasti töitä ja kaiken tekniikasta aina insinööriyhteistyöhön pitää mennä joka kerta nappiin. Emma on taatusti inspiroiva ja motivoiva puhuja, jonka luennot ovat täynnä mukaansatempaavia tarinoita, jotka kertovat mitä on vaativa tiimityöskentely parhaimmillaan – syvää yhteistyötä, kunnioitusta ja luottamusta korostaen. Tilaa Emma tapahtumaasi!

PEKKA HYYSALO: MOTIVOIVA TARINA PERIKSIANTAMATTOMUUDESTA

Pekka-Hyysalo-1 FightBack brändin luoneen Pekka Hyysalon tarina motivoi, koskettaa ja jättää kuulijansa pohtimaan omaa voimaa ja vastuuta elämässä, tiimeissä ja työyhteisöissä – mitä tapahtuu, kun uskallamme tiimeissä olla omia itsejämme, tukeutua toisiimme, ottaa vastuun omasta roolistamme ja tiimin hyvinvoinnisa? Pekka oli Freestylelaskijan ammattilaisuransa alkuvaiheessa, kun yksi sekunti muutti kaiken. Huhtikuussa 2010 hän joutui Ylläksellä vakavaan hyppyonnettomuuteen, sai hengenvaarallisen aivovamman ja oli koomassa kolmisen viikkoa. Vastoin synkkiä ennusteita hän kuntoutui sisun ja periksiantamattomuuden voimalla itsenäiseen elämään. Pekka Hyysalo loi kuntoutumisensa tueksi FightBack brändin. Kun taistelu ranking sijoituksista vaihtui taisteluun hengestä, arvotkin menivät uusiksi ja nyt hän toteuttaa unelmaansa – auttaa muita ihmisiä oman tarinansa kautta löytämään voimaa, rohkeutta ja periksiantamattomuutta. Tämä inspiroiva puhe tarjoaa tiimeille uuden näkökulman siihen, miten meidän jokaisen omalla voimalla ja omalla vastuunotolla ja periksiantamattomuudella on suuri merkitys matkalla kohti tavoitteita. Tilaa Pekka tapahtumaasi!

IIDA MÄKIKALLIO: TUNNETAIDOT JA PSYKOLOGINEN TURVA

Iida Mäkikallio Haluatko parantaa tiimisi tunnetaitoja ja lisätä työyhteisön huippusuoritukseen vievää psykologista turvallisuutta? Tutkimusten mukaan tiimin jäsenten keskinäinen luottamus ja psykologisesti turvallinen ilmapiiri ovat keskeisempiä tekijöitä, jotka erottavat parhaat tiimit hyvistä. Ne ajatukset, tunteet ja käyttäytyminen, joita käytämme suojellaksemme itseämme kun olemme epävarmuudessa ovat niitä seikkoja, jotka tulevat luottamuksen tielle ja saavat meidät toimimaan toisin kuin haluaisimme. Innostavan ja avoimen ilmapiirin johtaminen ja haastavien tunnelatautuneiden tilanteiden käsittely rakentavasti, vaatii taitavaa tunteidensäätelyä ja -käsittelyä, sekä vahvoja ihmissuhdetaitoja. Iida Mäkikallio (PsM) on tunnetaitoihin, ihmissuhde dynamiikkoihin ja motivaatioon erikoistunut psykologi, valmentaja ja inspiroiva puhuja. Iida on valmentanut useiden vuosien ajan tunnetaitoja ja sisäisen motivaation johtamista lukuisten eri alojen yritysten johdolle ja työntekijöille. Tilaa Iida tapahtumaasi!

JUKKA JALONEN: NÄIN RAKENNAT VOITTAVAN TIIMIN

Jukka Jalonen Usein tiimipäiviin halutaan tunnettu puhuja, joka kertoo omia kokemuksiaan ja oppejaan menestyksen taustalla. Motivoiva puhuja, jonka vinkkejä voi viedä käytäntöön ja rakentaa niiden avulla omat menestyksen askeleensa. Olympiakultaan ja maailmanmestaruuksiin joukkueitaan valmentanut Jukka Jalonen  puhuu johtajille, johtoryhmille ja tiimeille menestyvästä tiimistä ja sen tekijöistä. Jukan motivoivissa puheenvuorossa käydään läpi teesit, joilla voittajajoukkue rakennetaan, tiimi tiimiytetään ja johdetaan kohti voittoja. Tämän motivoivan tiimihengestä puhuvan valmentajan puheenvuorot yhdistävät tiimejä sekä antavat johtajille ja esimiehille työkaluja tiimin johtamiseen ja motivaation ylläpitämiseen. Jukan puheiden ydinviestinä on luottamus, johon hän näkee kaiken perustuvan. Näillä opeilla rakennetaan voittavia joukkueita! Tilaa Jukka tapahtumaasi!

PETRA GARGANO: TIIMIN VOIMA JA ROHKEUS

Petra Gargano Etsitkö tiimipäiviisi elämyksellistä tarinaa, ja innostavaa puheenvuoroa joka johdattaa rohkeuden ja yhdessä tekemisen voiman äärelle? Petra Gargano on inspiroiva puhuja, jonka puheessa yhdistyvät yhdessä tekemisen voima, tarina rohkeudesta ja asenteen merkityksestä. Innostava ja paikoin koskettava puhe sisältää yllätyksellisyyttä ja upeita musiikkiosuuksia joko akustisesti tai ilman. Petran puhe rohkaisee kuulijaa, inspiroi ja antaa konkreettisia keinoja matkalle kohti uutta. Hänen ydinaiheisiin kuuluu tiimityön merkitys ja yhdessä tekemiseen innostaminen. ”Minua koskettaa puhe, jossa kuuluu eletty elämä. Mitä henkilökohtaisemmin puhuja uskaltaa kertoa tarinoitaan, sitä koskettavampi vaikutus. Tämä kaikki pätee myös musiikissa. Minulla on musiikissa positiivinen sanoma ja ehdottomasti samaa haluan välittää myös puheellani. Jos puheellani pitäisi välittää yksi viesti, olisi se ehdottomasti rohkeus.” Tilaa Petra tapahtumaasi!

TERO KARHU: MEIDÄN JENGI ON VOITTAMATON

Tero KArhu Haluatko motivoida tiimiäsi, syventää tiimihenkeä ja samalla kasvattaa itseohjautuvuutta? Motivoivan puhujan Tero Karhun Meidän jengi -luento on suunnattu tiimeille, jotka haluavat kehittyä, tunnistaa yksilön vahvuudet ja ottaa ne käyttöön lopputuloksena menestynyt, hyvinvoiva tiimi. Teron puhe käsittelee tarinoiden, tutkitun tiedon, opetusten ja oivallusten kautta työelämän kolmea tärkeää teemaa: itseohjautuvuutta, vuorovaikutustaitoja sekä työn merkityksellisyyttä. Kuulija pääsee luennolla pohtimaan omia vahvuuksiaan, osaamistaan ja arvojaan sekä sitä, mitä tarvitsisi juuri nyt kehittyäkseen ja kehittääkseen osaamistaan. Tämän inspiroivan puhujan motivoiva puheenvuoro tiimeille perustuu ajatukseen joukkueiden menestystarinoista, jotka rakentuvat yksittäisen pelaajan itsetuntemuksesta, omien vahvuuksien ja heikkouksien tiedostamisesta sekä oman roolin ymmärtämisestä osana tiimiä. Tilaa Tero tapahtumaasi!

ANNA PERHO: MIKS TOI ON AINA TOMMONEN?

Anna Perho Suosituimpien motivaatiopuhujien joukkoon lukeutuva Anna Perho on itsensä johtamisen taitoihin sekä vaikuttavaan kommunikaatioon erikoistunut puhuja ja valmentaja. Hänen Antisäätäjä- ja Suorat Sanat-konseptinsa ovat auttaneet tuhansia suomalaisia parempaan ajankäyttöön ja selkeämpään vuorovaikuttamiseen. Annan uusi, suoraan tiimityön perustaan pureutuva puheenvuoro ”Miks toi on aina tommonen” käsittelee erilaisten ihmistyyppien eroja työelämässä. Anna on sertifioitu Disc-, Peili- ja Big5-valmentaja. Hän vetää käyttäytymisprofilointiin perustuvia valmennuksia, ja puhuu erilaisten ihmistyyppien eroista työelämässä. ”Käyttäytymisprofiilit eivät kerro tyhjentävästi kenenkään persoonasta tai toimintatavoista. Mutta on kiehtovaa miten hyvin tunnistamme itsemme ja kommunikaatiotyylimme, kun ne avataan meille profiloinnin kautta”, Anna sanoo. Tyylien avaaminen auttaa vahvistamaan tiimiläisten keskinäistä ymmärrystä ja erilaisuuden hyväksymistä. Ennen kaikkea profilointi auttaa sopeuttamaan omaa käyttäytymistyyliä vastaanottajan mukaan, jolloin erilaisista näkökulmista alkaa muodostua yhteistyötä rikastava elementti. Tämän puheenvuoron teema taipuu myös viihdyttäväksi puheeksi työpaikan tyyppien erilaisuudesta. Tilaa Anna tapahtumaasi!

HATSOLO: NOSTETTA ASENTEESEEN JA TEKEMISEEN

Hatsolo Motivoiva puhuja Johannes ”Hatsolo” Hattunen on tämän hetken yksi Suomen kovin tunnelman luoja, joka tuo energisyyttä ja voimaannuttaa, saa aikaan yhteisöllisyyden tunnetta, inspiraatiota aikaan uskaltamalla puhua ääneen sellaista mitä yleensä pelätään. Tämä on nostetta ja rohkeuden buustamista jaksaa ja mennä vaikka läpi harmaan kiven! Johannes ”Hatsolo” Hattunen tunnetaan kyvystään motivoida ja valaa uskoa kuulijaan. Maailman kovimmissa breakdance -kisoissa mainetta niittänyt hyvinvointiyrittäjä on valovoimainen esiintyjä ja virtuoosimainen tarinankertoja, joka elää kuten opettaa – ei pelkää tuoda osaamistaan ja vahvuuksiaan esiin matkalla kohti tavoitteita. Hänen ydintä on antaa ajattelemisen aihetta, mistä elementeistä koostuu voittava tiimi ja mikä on jokaisen oman tekemisen sekä asenteen merkitys matkalla kohti tavoitteita? Jokaisen työllä, tekemisellä, ideoilla ja ajatuksilla on valtava merkitys lopputuloksen kannalta. Jokainen päivä on mahdollisuus oppia uutta ja kehittää omaa osaamistaan. Johanneksen uusi puheenvuoro NOSTE motivoi kenet tahansa tekemään parhaansa ja auttaa luomaan positiivista nostetta ympärille. Tilaa Hatsolo tapahtumaasi!

TOMATO: ELÄMÄN RIEMUA JA TIIMIN YLIVOIMAA

Tomato MySpeaker of the Year 2023 -kunniamaininnan saanut Tomato eli Tom Pöysti ja Markku ”Mato” Valtonen puhuvat mielekkäästä ja merkityksellisestä työstä. He kertovat omakohtaisia tarinoita siitä, mistä syntyy elämän ilo ja ihmisen elo. Kuinka rakennetaan tiimi, jossa tekemisen riemu ja hyvä fiilis ovat läsnä? He sammuttavat katalan kielteisyyden ja suuntaavat sekä yhteisöjen että yksilöiden toiminnan kohti tosissaan leikkimistä. Tämän session tuoksinnassa kuulijat ymmärtävät viimeistään uteliaisuuden ja asenteen merkityksen. Näiden motivoivien puhujien viihdyttävä luento on kivijalka paremmalle itsetunnolle ja riemukkaalle yhdessä tekemiselle.  Tämä puheenvuoro sopii erityisesti tiimipäiviin, joissa halutaan nauraa yhdessä, nauttia showsta ja nostaa esiin tärkeät teemat ilman turhaa vakavuutta. Tilaa Tomato tapahtumaasi!
   
1 elokuun 2023

TOP 10: Suomen suosituimmat puhujat tiimityöstä ja motivaatiosta

Kokosimme yhteen tämän syksyn kiinnostavimmat puhujat tiimipäivien ja kickoffien kysytyimmästä teemasta: tiimityöstä. Nämä ajatuksia herättävät, inspiroivat ammattipuhujat onnistuvat puheenvuorojensa kautta...