Skip to content
Menu
Close
17 elokuun 2023

Uusi puhujamme Paulus Arajuuri motivoi tiimejä – MySpeaker Oy

Uusi puhujamme Paulus Arajuuri tunnetaan hänen ilmiömäisestä kyvystä kääntää ilo koko joukkueen kanssa jaetuksi hurmioksi. Paulus on jalkapalloilija ja entinen Huuhkaja -kapteeni. Huuhkajien...

Uusi puhujamme Paulus Arajuuri tunnetaan hänen ilmiömäisestä kyvystä kääntää ilo koko joukkueen kanssa jaetuksi hurmioksi.

Paulus on jalkapalloilija ja entinen Huuhkaja -kapteeni. Huuhkajien kulku Suomen historian ensimmäisiin Jalkapallon EM-kisoihin näytti koko kansalle sen, mitä hyvällä ja välittävällä tiimitoveruudella on mahdollista saavuttaa.

Monipuolinen ja pitkä ura huippu-urheilun maailmassa on avannut Pauluksen silmät sille, millä on oikeasti merkitystä. Nyt Paulus jakaa nämä oppinsa puheidensa kautta yleisöille.

Kysyimme Paulukselta muutaman kysymyksen hänen motivoiviin ja tiimihenkeä nostattaviin puheenvuoroihinsa liittyen:   

Paulus, sinut tunnetaan menestyksekkäänä jalkapalloilijana, ja onkin todella hienoa saada edustaa sinua puhuja-alalla ja viedä oppejasi yleisöille ympäri Suomen. Mitä asioita pelikentiltä haluat tuoda mukanasi puhujalavoille? Mistä teemoista tulemme kuulemaan puheenvuorojasi?

-Kiitos paljon! 🙂 Kommunikaatio ja kaikki aiheet mitkä liittyy ryhmädynamiikkaan ja tiimissä toimimiseen ovat lähellä sydäntä. Olen saanut pelata Jalkapalloa monessa eri maassa ja kulttuurissa, monien erilaisten johtajien alaisuudessa ja erilaisten joukkuekavereiden rinnalla. Käyn puheissani läpi kokemuksia erilaisista johtamistavoista ja miten olen kokenut niiden vaikuttaneen minuun alaisena. Mistä tunnistaa toimivan ryhmän? Miten luoda ilmapiiri missä tehdään tosissaan, mutta kaikilla on hyvä olla? Mitkä ovat suurimmat opit, joita pelaaminen eri joukkueissa on opettanut? -Varmasti erilaisuuden kunnioittaminen ja lempeän kommunikaation voima. Ymmärrys siitä, että mielestäni suurin osa konflikteista syntyy olettamuksista, väärinkäsityksistä ja toisen ihmisen tapojen väärinymmärryksistä. Olet saavuttanut urallasi hienoja asioita – mikä itseäsi on eniten motivoinut jatkamaan, treenaamaan ja tekemään valintoja, jotka vievät kohti tavoitteita? Mua on aina motivoinut ihmiset ympärillä ja työkaverit joita kunnioitan ja arvostan. En usko, että musta ois koskaan voinut tulla yksilölajin harrastajaa. Joukkue ja yhteiset haaveet ovat aina sytyttäneet eniten.  Jos saisit välittää yhden viestin tai antaa yhden ajatuksen tämän uutiskirjeen lukijalle, mikä se olisi? Sen, kuinka uskon, että meillä kaikilla on vastuu omista tavoistamme kommunikoida, omista energioistamme toisia ihmisiä kohdatessa ja jopa mikrotason reaktioista stressavissa tilanteissa. Ja miten voimakkasti uskon meidän oman käytöksen vaikuttavan siihen, miten muut ihmiset meidän seurassa käyttäytyy, reagoi ja voi.   Varaa Paulus puhujaksi tapahtumaasi tästä!
17 elokuun 2023

Uusi puhujamme Paulus Arajuuri motivoi tiimejä – MySpeaker Oy

Uusi puhujamme Paulus Arajuuri tunnetaan hänen ilmiömäisestä kyvystä kääntää ilo koko joukkueen kanssa jaetuksi hurmioksi. Paulus on jalkapalloilija ja entinen Huuhkaja -kapteeni. Huuhkajien...