Skip to content
Menu
Close
29 tammikuun

Vaikuttava puhuja tapahtumaan

Me MySpeakerilla haluamme yhdessä huippupuhujiemme kanssa lisätä hyvinvointia yhteisössäsi, jakaa tietoa ja tuoda esiin uusia näkökulmia. Haluamme kehittää yhteisösi osaamista ja olla kipinä muutokselle. Ohjaamme sinut varmoin ottein, helposti ja vaivattomasti tärkeiden tapahtumiesi puhujasisällön suunnittelun läpi – jotta voit säästää aikaa, keskittyä siihen mitä osaat parhaiten, ja olla varma siitä, että saat meiltä täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.

Suunnittelemme puhujaehdotuksemme aina asiakkaamme tarpeet ja toiveet edellä. Meille on tärkeää oppia tuntemaan teidät: tavoitteenne ja visionne, tarpeenne ja toiveenne, sekä haasteet joihin kaipaatte ratkaisuja, jotta voimme ehdottaa juuri teille sopivimpia puhujia ja asiantuntijoita. Syvä yhteistyö asiakkaidemme sekä puhujiemme kanssa on meille tärkeä arvo.

Miksi käyttää MySpeakeria tapahtumien puhujasisällön suunnittelussa?

MySpeaker tarjoaa saman päivän aikana palvelua. Tarjouksen pyytäminen on vaivatonta. Lähettämällä lomake, sähköpostia tai soittamalla myyjillemme, saatte nopeasti laadukasta palvelua ja tarjouksen kaikista kotimaisista ja kansainvälisistä puhujista, juontajista ja kouluttajista.

Moni asiakas keskittää kaikki puhujasisältötarpeet MySpeakeriin, koska se on kustannustehokasta ja helppoa. Teemme kaikkien toimialojen ja eri kokoisten yritysten ja organisaatioiden kanssa yhteistyötä. Saat ehdotukset ja ideat helposti ja nopeasti MySpeakerin omalta asiakasvastaavaltasi. Oma asiakasvastaava takaa asiakkaalle mutkattoman asiakaspalvelun juuri asiakkaan toivomassa kanavassa ja aikaan.

Trendit

Ideointi ja konsultaatiomme on maksutonta ja sen saa aina sitoumuksetta. Sparraaminen asiakkaan ja tapahtumajärjestäjien kanssa ja sen pohjalta tekemämme konsepti ja ehdotus on tärkeä osa laadukasta asiakaspalveluamme.

MySpeaker on laadukas, luotettava puhujasisällön kumppani kaikille jotka haluavat varmistaa tapahtumaan ja tilaisuuteen ajankohtaisen ja yleisöä kiinnostavan ohjelman. Lue asiakasreferenssejä täältä.

Rakkaudesta lajiin – puhuminen yhdistää ihmiset

MySpeakerilla on alan kokenein asiantuntijatiimi, ja palvelemme 5 eri kielellä. Teemme tätä merkityksellistä työtä asiakaslähtöisesti, asiakkaan tarve edellä. Emme edusta tiettyjä puhujia pelkästään vaan etsimme sopivan puhujan ja ehdotamme asiakkaan toiveiden pohjalta puhujaratkaisun. Edustamme puhujia ilman välikäsiä maailmanlaajuisesti – eri alojen huippu asiantuntijoita ja ammattipuhujia suoraan. Meillä on alan tyytyväisimmät asiakkaat ja työntekijät. Tutustu tiimiimme tarkemmin täällä.

MySpeakerin myyntitiimin yksi erityinen vahvuus on laaja-alainen osaaminen. Katselemme täysin ainutlaatuiselta paikalta asiakasorganisaatioiden tilannetta ja tilaisuuksia sekä puhujien ja asiantuntijoiden teemoja ja tunnelmia. Ymmärrämme globaaleja trendejä yli toimialarajojen, vastaamme proaktiivisesti asiakkaiden tarpeisiin ja ennakoimme tulevia kansainvälisiä ilmiöitä.

MySpeaker tarjoaa puhujien ja juontajien lisäksi asiakkailleen studiotilat erilaisten lähetysten ja webinaarien pitämiseen. Studio sijaitsee Espoon Niittykummussa, MySpeakerin toimiston yhteydessä. Tutustu MySpeaker studioon täältä.

MySpeaker on Euroopan nopeimmin kasvava puhujatoimisto

MySpeaker on Suomen johtava ja Euroopan nopeimmin kasvava puhujatoimisto. MySpeakerista saa aina maksutta ja sitoumuksetta parhaat ideat ja konseptit onnistuneen tapahtuman sisältöön. Edustamme maailmanlaajuisesti eri alojen kovimpia asiantuntijoita, visionäärejä ja motivoivia ammattipuhujia.

MySpeaker

Tiimimme koostuu kokeneista ja tunnetuista puhuja-alan ammattilaisista

Luomme vaikuttavan puhujasisällön niin tapahtuma-alan ammattilaisten tuotantoihin, kuin yrityselämän erilaisille tapahtumillekin. Kehitetään yhdessä tiimien osaamista, motivoidutaan ja innostutaan uudesta!

Palvellaan asiakkaan toivomassa kanavassa. Palvellaan reaaliaikaisesti. Heti, kun asiakas on nostanut käden ylös avun tarpeen ilmaisemiseksi. Asiakkaamme arvostavat nopeutta, sujuvuutta ja helppoutta.

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän auttaa sinua löytämään paras puhuja, juontaja, asiantuntija tai koulutuksen vetäjä tapahtumaasi!

 

29 tammikuun

Vaikuttava puhuja tapahtumaan